Livets viktigste bilder


Bryllupsbildene har blitt kalt "Livets viktigste bilder". Når denne viktige anledningen skal dokumenteres i bilder, er det viktig å bruke en fotograf som kommer med gode og kreative løsninger, og som hjelper brudeparet til å føle seg trygge og avslappede foran kamera. Foto Lofoten samarbeider også med en profesjonell sminkør/stylist.

Klikk på bildene for å få de i full størrelse.

Spennende familieportretter


Foto Lofoten gjør portrettfotografering av alle slag i sitt moderne, heldigitale fotostudio på Ramberg. Enten du trenger fotograf til bryllupsbilder, konfirmasjonbilder, spedbarnsbilder - eller til en helt annen anledning, så gjør den lange erfaringen til fotograf Knut-Ivar Johansen at det blir bilder man kommer til å skatte i årene framover. Kontakt oss, så kan vi avtale tid hvor dere kan besøke studioet og snakke om de eventuelle bildene, se på fotoeksempler - og finne ut om bildene skal tas inne, ute i naturen - eller til sjøs!

Klikk på bildene under for å få de i full størrelse.

Ungdoms- og konfirmasjonsbilder

I det moderne, heldigitale fotostudioet på Ramberg, arbeider Foto Lofoten fram spennende og originale konfirmasjons- og ungdomsportretter. Målet er alltid å få fram personligheten til ungdommen som blir portrettert, slik at resultatet blir et portrett som både de voksne og ungdommen selv er stolte av å ha på veggen.

Klikk på bildene for å få de i full størrelse.

Om Fotolofoten

Foto Lofoten holder til i Ramberg, lengst ute i Lofoten. Gjennom 25 års erfaring har fotograf Knut-Ivar Johansen bygd opp et arkiv på over 20.000 bilder fra Lofotnaturen. Vi produserer stadig fler bilder, også på oppdrag, så kontakt oss for å finne akkurat den fotoløsningen du trenger.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.